κατασκευή ιστοσελίδων

Το διαδίκτυο σήμερα είναι ο ηγέτης στην επικοινωνία των επιχειρήσεων και η ιστοσελίδα είναι το πλέον απαραίτητο μέσο προβολής για μία αποτελεσματική επικοινωνία σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα με πολλά οφέλη.

 

1. Μεγάλη απήχηση σε όλη τη διαρκώς αυξανόμενη κοινότητα του ίντερνετ.

2. Αμεσότητα στην ενημέρωση με τη χρήση δυναμικής κατασκευής.

3. Αδιάκοπη προβολή όλο το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα.

4. Παρουσίαση ολοκληρωμένης εικόνας της επιχείρησής σας. 

5. Εδραίωση εικόνας της επιχείρησης στα μάτια του καταναλωτικού κοινού.

6. Αμφίδρομη επικοινωνία πελάτη – επιχείρησης.

7. Ενημέρωση των υφιστάμενων πελάτων σας για τα νέα της επιχείρησης.

8. Ενίσχυση της συνολικής διαφήμισης μίας επιχείρησης που γίνεται σε άλλα μέσα.

9. Αποτελεσματικότερη σχέση κόστους - αποτελέσματος για προβολή σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα μέσα.

 

Τα περισσότερα από τα παραπάνω οφέλη, έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα οι δυνητικοί σας πελάτες να μάθουν και να γνωρίσουν την επιχείρησή σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, έτσι ώστε να αποφασίσουν τελικά να αγοράσουν. Είναι ίσως τα πιο κρίσιμα στοιχεία για την online παρουσία σας.

Ανάλυση project δημιουργίας ιστοσελίδας

Μία ιστοσελίδα είναι πολλά περισσότερα από ένα μέσο διαφήμισης και συνεχώς εξελίσσεται λόγω της φύσης του διαδικτύου. Τις δυνατότητες της διαδικτυακής προβολής μπορείτε να αξιοποιήσετε με την υπεύθυνη υποστήριξη που παρέχουμε ως γραφείο περισσότερο για από 4 χρόνια και σε σημαντικές επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.

Το κοινό του διαδικτύου ολοένα και μεγαλώνει καθώς γίνεται κάτοχος νέων συσκευών με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επίσης το ίδιο κοινό ωριμάζει με την όλο και πιο συχνή εμπειρία χρήσης στο διαδίκτυο και μπορεί να ξεχωρίσει μία “φτωχά” δομημένη ιστοσελίδα. Ως συνέπεια αυτό επηρεάζει την εικόνα που έχει ήδη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μίας επιχείρησης ή τα γνωρίζει για πρώτη φορά.

Εσείς θα αφήσετε τον δυνητικό σας πελάτη απογοητευμένο; Ως συνέπεια θα φύγει από την ηλεκτρονική βιτρίνα του μαγαζιού σας και θα πάει στον βελτιωμένο ιστότοπο του ανταγωνιστή σας.

Η απόσταση αυτή είναι στην κυριολεξία, ένα κλικ μακριά.

Είτε η ανάγκη σας είναι η παρουσίαση της εταιρείας και των υπηρεσιών σας, είτε η προβολή προϊόντων και η διεύρυνση των πωλήσεών σας μέσω ενός καταστήματος e-shop, είμαστε δίπλα σας για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη στρατηγική κίνηση.

 Επιλογή στρατηγικής για τη προώθηση της επιχείρησης στο διαδίκτυο

Με τεχνολογίες όπως:

  • Δυναμικό σύστημα για εύκολη διαχείριση περιεχομένου
  • Ευανάγνωστο και ξεκάθαρο κώδικα για τις μηχανές αναζήτησης
  • Συμβατότητα με κινητές συσκευές (responsive theme)
  • Αλληλεπίδραση με τον επισκέπτη με φόρμες ενδιαφέροντος και social buttons
  • Πραγματική πολυγλωσσική έκδοση της ιστοσελίδας σας με αυτούσιο μεταφρασμένο περιεχόμενο στη γλώσσα του επισκέπτη.
  • Ανάπτυξη σε λογισμικό με ανοικτό κώδικα, χωρίς ετήσια κόστη δικαιωμάτων χρήσης (ανεξάρτητα κόστους φιλοξενίας και υποστήριξης)
  • Ανάπτυξη λειτουργιών με δυναμική τεχνική και όχι εμβόλιμες λύσεις.

Η διαδικασία κατασκευής μίας ιστοσελίδας μπορεί να γίνει εξαιρετικά δύσκολη ειδικά στην αρχή, όμως εμείς στη digi waves έχουμε αναπτύξει μία συγκεκριμένη μεθοδολογία υλοποίησης για όλο το έργο και κάθε βήμα ξεχωριστά, με στόχο την καλύτερη ικανοποίηση των προσδοκιών σας.

 

Κατασκευή εφαρμογών για Smartphones & Tablets

Στη digi waves υποστηρίζουμε επίσης ανάπτυξη εφαρμογών για τις νέες συσκευές με στόχο την καλύτερη εμπειρία του κατόχου και της επιχείρησης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των περαιτέρω δυνατοτήτων που μπορεί ο κάτοχος να αξιοποιήσει από τη συσκευή του όπως είναι το gps, η φωτογραφική κάμερα, το μικρόφωνο και η πραγματοποίηση κλήσης.

Πάντα με δημοσίευση στα επίσημα stores Apple iTunes & Google Play.

Κατασκευή εφαρμογής κινητού Apple          Κατασκευή εφαρμογής κινητού Android

Κατασκευή mobile application κινητού και tablet